Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo MiNsK 64525512
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Makovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantsevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucevicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hapon is nu in balbezit. Hapon schiet op doel. Kozik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Syraezjka geeft een hoge lob. Inworp. Makeiszanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braha is nu in balbezit. Braha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo MiNsK - 64525512 0:1

19e minuut.
Makeiszanka met een sublieme pass. Ivan`kovich is nu in balbezit. Braha rent richting de bal. Braha draait met de bal, schiet en ... Katsuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo MiNsK - 64525512 0:2

28e minuut.
Lucevicz rent richting de bal. Liantsevich verovert de bal door een tackle van achteren. Liantsevich passt de bal met de wreef. Ivan`kovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan`kovich draait met de bal, schiet en ... Katsuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Haikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kartautsau rent richting de bal. Makovich onderschept slim de pass. Makovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo MiNsK - 64525512 1:2

38e minuut.
Makeiszanka verovert de bal door een tackle van achteren. Makeiszanka probeert naar een medespeler te passen. Ivan`kovich is nu in balbezit. Ivan`kovich schiet op doel. Mileuski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo MiNsK 53%, 64525512 47%.
Dinamo MiNsK - 64525512 1:2

46e minuut.
Braha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chabatarovich komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pupyshau trapt de bal weg van het doel. Sakolikau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Liantsevich de bal onder controle te krijgen. Mackevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackevich draait met de bal, schiet en ... Pupyshau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Katsuba niet meer kan verder spelen. Zhloba komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Liantsevich probeert naar een medespeler te passen. Chabatarovich rent richting de bal. Sakolikau is nu in balbezit. Chabatarovich onderschept slim de pass. Chabatarovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Liantsevich is nu in balbezit. Mackevich is nu in balbezit. Liantsevich is nu in balbezit. Mackevich onderschept slim de pass. Mackevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo MiNsK 39%, 64525512 61%.
Dinamo MiNsK - 64525512 1:2