Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adbaiih Dubovka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Zhuczenia kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaikevich de bal. Nikadzimau rent richting de bal. Mukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhin schiet op doel. Legun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
adbaiih - Dubovka 0:1

17e minuut.
Nikadzimau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagvinets rent richting de bal. Splendzer onderschept slim de pass. Splendzer draait met de bal, schiet en ... Ezavit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adbaiih - Dubovka 1:1

18e minuut.
Mukhin is nu in balbezit. Mukhin probeert naar een medespeler te passen. Miluszankau bereikt de bal nog maar net als eerste. Splendzer rent richting de bal. Splendzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nikadzimau rent richting de bal. Malakovich onderschept slim de pass. Malakovich passt de bal in één keer door. Kamenich rent richting de bal. Kamenich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adbaiih - Dubovka 1:2

43e minuut.
Lavik geeft een lange en hoge pass. Kamenich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhyvitsa. Zhyvitsa krijgt een gele kaart. Kamenich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kamenich kan niet meer verder spelen. Skiba komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zaikevich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
adbaiih - Dubovka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adbaiih 55%, Dubovka 45%.
adbaiih - Dubovka 1:3

55e minuut.
Zaikevich rent richting de bal. Ziabkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziabkin geeft de bal voor. Papkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Papkevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zaikevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilipszyk met een snelle inworp. Papkevich is nu in balbezit. Papkevich geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Truhinovich kopt de bal weg. Ezavit is nu in balbezit. Splendzer is nu in balbezit. Splendzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziabkin rent richting de bal. Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Mukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adbaiih 43%, Dubovka 57%.
adbaiih - Dubovka 1:3