Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cristianbenavides FC Bate Borisov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Haurys� is nu in balbezit. Haurys� geeft de bal voor. Dziagil` kopt de bal weg. Lavik rent richting de bal. Lavik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mahan` met een sublieme pass. Klungelig pakt Malafejau de bal. Malafejau kopt de bal weg. Lavik rent richting de bal. Lavik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cristianbenavides - FC Bate Borisov 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Arbuzau de bal onder controle te krijgen. Nikifarenka rent richting de bal. Nikifarenka speelt de bal door. Lavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Valovich de bal. Barschun bereikt de bal nog maar net als eerste. Barschun passt de bal zonder na te denken. Byalou heeft problemen om de bal te vangen. Byalou schiet op doel. Razumny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Karpovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karpovich geeft de bal voor. Zotkin heeft problemen om de bal te vangen. Lavik rent richting de bal. Lavik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristianbenavides 39%, FC Bate Borisov 61%.
cristianbenavides - FC Bate Borisov 1:0

53e minuut.
Laveika geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurackevich met de inworp. Nikifarenka is nu in balbezit. Nikifarenka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Razumny trapt de bal weg van het doel. Valovich kopt de bal weg. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Barschun verovert de bal door een tackle van achteren. Barschun haalt uit met een fantastische trap. Razumny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Nikifarenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Valovich rent richting de bal. Valovich met een sublieme pass. Byalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Byalou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Malafejau de bal. Malafejau probeert naar een medespeler te passen. Nikifarenka speelt de bal door. Lavik rent richting de bal. Lavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Byalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Byalou probeert naar een medespeler te passen. Nikifarenka speelt de bal door. Lavik is nu in balbezit. Lavik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cristianbenavides - FC Bate Borisov 2:0

87e minuut.
Halatsevich met een sublieme pass. Arbuzau probeert de bal aan de voet te houden. Lavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavik schiet op doel. Laveika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristianbenavides 37%, FC Bate Borisov 63%.
cristianbenavides - FC Bate Borisov 2:0