Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гранд-Пинск ФК Belshina FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Piuko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanczaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka schiet op doel. Tabaravets maakt een snoekduik en kopt de bal. Hutoreva probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Kalinkevich is nu in balbezit. Drako rent richting de bal. Kalinkevich begaat een overtreding. Kalinkevich krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rekun rent richting de bal. Kalinkevich onderschept slim de pass. Drako is nu in balbezit. Kalinkevich onderschept slim de pass. Kalinkevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piarou geeft een hoge lob. Daar is Drako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinkevich is nu in balbezit. Drako verovert de bal door een tackle van achteren. Drako geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Drako speelt de bal door. Hanczaranka heeft problemen om de bal te vangen. Tabaravets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rekun geeft een lange en hoge pass. Piarou probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piuko zal de hoekschop nemen. Tabaravets rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 54%, Belshina FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - Belshina FC 0:0

50e minuut.
Piarou is nu in balbezit. Piuko onderschept slim de pass. Piuko geeft een hoge lob. Hanczaranka rent richting de bal. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гранд-Пинск ФК - Belshina FC 0:1

57e minuut.
Tabaravets schiet op doel. Niarkevich probeert de bal aan de voet te houden. Zvarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka rent richting de bal. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Strygaila speelt de bal door. Drako bereikt de bal nog maar net als eerste. Drako passt de bal in één keer door. Tabaravets bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaravets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гранд-Пинск ФК - Belshina FC 0:2

89e minuut.
Piatupin is nu in balbezit. Tsyplakou verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyplakou geeft de bal voor. Dragel` kopt de bal weg. Kasparevich is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Гранд-Пинск ФК - Belshina FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 55%, Belshina FC 45%.
Гранд-Пинск ФК - Belshina FC 1:2