Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minsk F.C. mprts3e
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Maliarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Maliarovich geeft de bal voor. Daar is Blavatski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blavatski geeft een lange en hoge pass. Malashevich springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zylevich is nu in balbezit. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich passt de bal zonder na te denken. Atorva rent richting de bal. Atorva schiet op doel. Papkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kulinkovicz met een snelle inworp. Atorva is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Myalezhka ... Strafschop! Atorva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Atorva legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Papkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - mprts3e 1:0

22e minuut.
Zizich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kursevich met de inworp. Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kulinkovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulinkovicz speelt de bal door. Madzejau is nu in balbezit. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Blavatski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kursevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zhylkevicz is nu in balbezit. Zhylkevicz met een sublieme pass. Blavatski is nu in balbezit. Kursevich onderschept slim de pass. Kursevich geeft de bal voor. Tsarik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hurba is nu in balbezit. Hurba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minsk F.C. - mprts3e 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 41%, mprts3e 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minsk F.C. - mprts3e 1:1

55e minuut.
Sliazavin passt de bal met de wreef. Kulinkovicz is nu in balbezit. Trasko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trasko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zylevich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulinkovicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atorva bereikt de bal nog maar net als eerste. Atorva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Myalezhka met een sublieme pass. Lagutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagutka speelt de bal door. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - mprts3e 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 32%, mprts3e 68%.
Minsk F.C. - mprts3e 1:2