Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galu0401 Лепелька
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Sahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta geeft de bal voor. Taptsou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santarevich rent richting de bal. Santarevich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - Лепелька 1:0

29e minuut.
Kazharnovich is nu in balbezit. Egel` onderschept slim de pass. Egel` passt de bal in één keer door. Lugovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Egel` kopt de bal weg. Lebianok rent richting de bal. Chalei onderschept slim de pass. Chalei draait met de bal, schiet en ... Ladzik verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Semianovicz met een sublieme pass. Kazharnovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egel`. Egel` krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 51%, Лепелька 49%.
galu0401 - Лепелька 1:0

52e minuut.
Palankevich passt de bal in één keer door. Nestarovich rent richting de bal. Nestarovich geeft een lange en hoge pass. Kazharnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazharnovich schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - Лепелька 2:0

60e minuut.
Mannik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazharnovich rent richting de bal. Lugovich verovert de bal door een tackle van achteren. Chalei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurhanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Saganovich met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sahuta de bal. Sahuta passt de bal in één keer door. Palankevich rent richting de bal. Palankevich haalt uit met een fantastische trap. Peszynski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sahuta met een sublieme pass. Chalei is nu in balbezit. Semianovicz maakt een afschuwelijke overtreding. Semianovicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Staganovich speelt de bal door. Klungelig pakt Palankevich de bal. Wat een zware overtreding van Barkouski ... Strafschop! Palankevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palankevich neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - Лепелька 3:0

85e minuut.
Sahuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalei is nu in balbezit. Kazharnovich is nu in balbezit. Daar is Chalei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalei draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Samarodau bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarodau geeft een hoge lob. Nestarovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Praharenia rent richting de bal. Praharenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 58%, Лепелька 42%.
galu0401 - Лепелька 3:0