Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гранд-Пинск ФК AS Lisy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Semitsevich rent richting de bal. Semitsevich geeft een lange en hoge pass. Ladonia geeft een hoge lob. Levashevich rent richting de bal. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Levashou probeert naar een medespeler te passen. Ulasau speelt de bal door. Levashevich rent richting de bal. Levashevich schiet op doel. Minin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Гранд-Пинск ФК - AS Lisy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 63%, AS Lisy 37%.
Гранд-Пинск ФК - AS Lisy 0:1

58e minuut.
Minakovich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levashou met een snelle inworp. Ulasau is nu in balbezit. Ulasau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zholnacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piatupin met de inworp. Kalinkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Radkavets passt de bal met de wreef. Ulasau rent richting de bal. Ulasau passt de bal in één keer door. Levashevich rent richting de bal. Levashevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minakovich speelt de bal door. Kalinkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich passt de bal zonder na te denken. Kasparevich is nu in balbezit. Kasparevich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гранд-Пинск ФК - AS Lisy 1:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulilovich met de inworp. Semitsevich is nu in balbezit. Radkavets is nu in balbezit. Radkavets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ulasau is nu in balbezit. Levashevich is nu in balbezit. Minakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 63%, AS Lisy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - AS Lisy 1:1