Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polotsk United Belshina FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lipa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabaravets de bal. Halenya rent richting de bal. Hanczaranka rent richting de bal. Hanczaranka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Latkovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafimik rent richting de bal. Trafimik met een sublieme pass. Ahurok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahurok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Hanczaranka de bal. Zholnacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanczaranka. Hanczaranka krijgt een gele kaart. Zholnacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Magilevets met een sublieme pass. Zadziran heeft problemen om de bal te vangen. Prygodzich rent richting de bal. Prygodzich schiet op doel. Chamerka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ahurok kopt de bal weg. Zholnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latkovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Latkovich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Latkovich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Zadziran geeft een lange en hoge pass. Hanczaranka heeft problemen om de bal te vangen. Tabaravets rent richting de bal. Hanczaranka is nu in balbezit. Hanczaranka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 37%, Belshina FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polotsk United - Belshina FC 0:0

48e minuut.
Zholnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreichyk rent richting de bal. Prygodzich verovert de bal door een tackle van achteren. Prygodzich draait met de bal, schiet en ... Chamerka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polotsk United - Belshina FC 1:0

63e minuut.
Labazevich met de inworp. Ahurok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahurok speelt de bal door. Prygodzich rent richting de bal. Prygodzich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mirkevich speelt de bal door. Prygodzich is nu in balbezit. Prygodzich speelt de bal door. Zholnacz rent richting de bal. Zholnacz draait met de bal, schiet en ... Chamerka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Magilevets passt de bal zonder na te denken. Prygodzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadziran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prygodzich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prylich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 27%, Belshina FC 73%.
Polotsk United - Belshina FC 1:0