Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mprts3e Лепелька
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Zhylkevicz probeert naar een medespeler te passen. Praharenia rent richting de bal. Zhylkevicz begaat een overtreding. Zhylkevicz krijgt een gele kaart. Praharenia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egel` met een snel genomen vrije trap. Charnavusau krijgt zijn hoofd ertegen. Papkou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charnavusau bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnavusau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Лепелька 0:1

17e minuut.
Maliarovich is nu in balbezit. Maliarovich geeft de bal voor. Nazarau speelt de bal door. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba haalt uit met een fantastische trap. Peszynski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Staganovich geeft de bal voor. Inworp. Lagutka met de inworp. Nazarau is nu in balbezit. Nazarau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Musilovich rent richting de bal. Silich verovert de bal door een tackle van achteren. Silich passt de bal zonder na te denken. Hurba rent richting de bal. Hurba draait met de bal, schiet en ... Peszynski bokst de bal weg.

43e minuut.
Musilovich verovert de bal door een tackle van achteren. Musilovich speelt de bal door. Zylevich rent richting de bal. Charnavusau onderschept slim de pass. Charnavusau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Лепелька 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 51%, Лепелька 49%.
mprts3e - Лепелька 0:2

48e minuut.
Chalei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau onderschept slim de pass. Nazarau geeft een hoge lob. Kursevich is nu in balbezit. Kursevich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Nazarau probeert naar een medespeler te passen. Maliarovich rent richting de bal. Musilovich is nu in balbezit. Charnavusau is nu in balbezit. Charnavusau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Лепелька 0:3

81e minuut.
Egel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Maliarovich met een sublieme pass. Nazarau is nu in balbezit. Nazarau passt de bal in één keer door. Peszynski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Trasko onderschept slim de pass. Trasko probeert naar een medespeler te passen. Maliarovich rent richting de bal. Musilovich rent richting de bal. Musilovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Trasko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagutka is nu in balbezit. Lagutka passt de bal met de wreef. Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 43%, Лепелька 57%.
mprts3e - Лепелька 0:3