Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minsk F.C. galu0401
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Sabynich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabynich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sliazavin de bal. Sabynich is nu in balbezit. Sabynich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dranchuk speelt de bal door. Makaronak bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaronak speelt de bal door. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - galu0401 1:0

27e minuut.
Kazharnovich is nu in balbezit. Makaronak onderschept slim de pass. Makaronak passt de bal in één keer door. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sliazavin probeert naar een medespeler te passen. Malashevich is nu in balbezit. Mannik rent richting de bal. Makaronak bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaronak schiet op doel. Xiandzou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Makaronak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sliazavin rent richting de bal. Sliazavin passt de bal in één keer door. Kulinkovicz rent richting de bal. Kulinkovicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 46%, galu0401 54%.
Minsk F.C. - galu0401 1:0

65e minuut.
Makaronak passt de bal zonder na te denken. Hin`ko is nu in balbezit. Hin`ko met een sublieme pass. Sliazavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliazavin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - galu0401 2:0

78e minuut.
Mannik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saskavets met de inworp. Makaronak rent richting de bal. Makaronak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 41%, galu0401 59%.
Minsk F.C. - galu0401 2:0