Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polotsk United Гранд-Пинск ФК
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Zubach geeft een hoge lob. Magilevets rent richting de bal. Semitsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Magilevets verovert de bal door een tackle van achteren. Magilevets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hutoreva trapt de bal weg van het doel. Minakovich heeft problemen om de bal te vangen. Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarfimovich rent richting de bal. Tarfimovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Piarou is nu in balbezit. Ahurok onderschept slim de pass. Minakovich maakt een afschuwelijke overtreding. Minakovich krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zubach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Minakovich de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magilevets zal de hoekschop nemen. Minin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarfimovich heeft problemen om de bal te vangen. Tarfimovich haalt uit met een fantastische trap. Hutoreva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polotsk United - Гранд-Пинск ФК 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 34%, Гранд-Пинск ФК 66%.
Polotsk United - Гранд-Пинск ФК 1:0

64e minuut.
Labazevich passt de bal zonder na te denken. Kalinkevich is nu in balbezit. Kasparevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich schiet op doel. Matiavin bokst de bal weg.

71e minuut.
Kasparevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich rent richting de bal. Kasparevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich rent richting de bal. Kalinkevich draait met de bal, schiet en ... Matiavin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polotsk United - Гранд-Пинск ФК 1:1

89e minuut.
Trafimik onderschept slim de pass. Trafimik probeert naar een medespeler te passen. Niarkevich is nu in balbezit. Tarfimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarfimovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 44%, Гранд-Пинск ФК 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polotsk United - Гранд-Пинск ФК 1:1