Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Lisy Belshina FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Tsyplakou rent richting de bal. Bandarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarovich geeft de bal voor. Levashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Radkavets met een snelle inworp. Ulasau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rekun. Ulasau raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ulasau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Andreichyk kan de bal niet met de borst controleren. Rekun bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich begaat een overtreding. Levashevich krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rabilka speelt de bal door. Tsyplakou rent richting de bal. Tsyplakou speelt de bal door. Tabaravets rent richting de bal. Tabaravets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lisy 60%, Belshina FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Lisy - Belshina FC 0:0

68e minuut.
Tabarau probeert naar een medespeler te passen. Rabilka rent richting de bal. Hanczaranka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanczaranka krijgt een gele kaart. Rabilka raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabilka met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Andreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Radkavets verovert de bal door een tackle van achteren. Radkavets probeert naar een medespeler te passen. Levashevich heeft problemen om de bal te vangen. Levashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lisy - Belshina FC 1:0

72e minuut.
Tabarau met een snelle inworp. Levashou rent richting de bal. Met opzet legt Drako zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Drako naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lisy 43%, Belshina FC 57%.
AS Lisy - Belshina FC 1:0