Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belshina FC AS Lisy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tabaravets passt de bal met de wreef. Latkovich rent richting de bal. Latkovich passt de bal in één keer door. Tabaravets is nu in balbezit. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Habelka onderschept slim de pass. Habelka geeft een lange en hoge pass. Ulasau is nu in balbezit. Ulasau haalt uit met een fantastische trap. Chamerka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - AS Lisy 0:1

16e minuut.
Piuko speelt de bal door. Rabilka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rekun. Rabilka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rabilka kan niet meer verder spelen. Zhygotski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Habelka is nu in balbezit. Zadziran is nu in balbezit. Habelka verovert de bal door een tackle van achteren. Ulasau rent richting de bal. Ulasau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - AS Lisy 0:2

28e minuut.
Habelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekun onderschept slim de pass. Rekun probeert naar een medespeler te passen. Zhygotski is nu in balbezit. Zhygotski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Chamerka met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zhygotski de bal. Habelka is nu in balbezit. Habelka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zadziran met een sublieme pass. Daar is Rekun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhygotski rent richting de bal. Zhygotski schiet op doel. Chamerka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - AS Lisy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belshina FC 72%, AS Lisy 28%.
Belshina FC - AS Lisy 0:3

49e minuut.
Radkavets met een sublieme pass. Habelka rent richting de bal. Habelka passt de bal zonder na te denken. Ulasau is nu in balbezit. Ulasau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Drako bereikt de bal nog maar net als eerste. Drako geeft de bal voor. Lysanovich kopt de bal weg. Hanczaranka is nu in balbezit. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rekun met een sublieme pass. Andreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelka draait met de bal, schiet en ... Chamerka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - AS Lisy 0:4

65e minuut.
Rekun geeft een hoge lob. Levashou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latkovich. Levashou moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Levashou kan niet meer verder spelen. Herylovich komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zhygotski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhygotski probeert naar een medespeler te passen. Tabarau met een sublieme pass. Daar is Ulasau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulasau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Habelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelka passt de bal zonder na te denken. Ulasau is nu in balbezit. Ulasau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Herylovich verovert de bal door een tackle van achteren. Herylovich probeert naar een medespeler te passen. Bandarovich geeft een hoge lob. Ulasau rent richting de bal. Ulasau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belshina FC 63%, AS Lisy 37%.
Belshina FC - AS Lisy 0:4