Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лепелька Minsk F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Musilovich rent richting de bal. Dranchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranchuk passt de bal met de wreef. Hrahouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrahouski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mamanovich rent richting de bal. Charnavusau verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sliazavin zijn tegenspeler op de grond. Charnavusau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egel` met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Samarodau rent richting de bal. Makaronak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich is nu in balbezit. Makaronak rent richting de bal. Makaronak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sliazavin is nu in balbezit. Sliazavin passt de bal zonder na te denken. Egel` met een sublieme pass. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski haalt uit met een fantastische trap. Tsarik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsarik speelt de bal door. Klungelig pakt Egel` de bal. Makaronak speelt de bal door. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 54%, Minsk F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лепелька - Minsk F.C. 0:0

54e minuut.
Inworp. Charnavusau met de inworp. Sliazavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrahouski rent richting de bal. Hrahouski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hrahouski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
Praharenia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dranchuk de bal. Praharenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharenia draait met de bal, schiet en ... Tsarik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Minsk F.C. 1:0

74e minuut.
Egel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliazavin is nu in balbezit. Sliazavin passt de bal in één keer door. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Лепелька - Minsk F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 47%, Minsk F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лепелька - Minsk F.C. 1:1