Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galu0401 mprts3e
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Rubnikovich met de inworp. Sabynich is nu in balbezit. Myalezhka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myalezhka krijgt een gele kaart. Sabynich raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabynich neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - mprts3e 1:0

28e minuut.
Kazharnovich rent richting de bal. Lagutka onderschept slim de pass. Lagutka passt de bal zonder na te denken. Hurba is nu in balbezit. Hurba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nazarau heeft problemen om de bal te vangen. Nazarau schiet op doel. Xiandzou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nazarau kopt de bal weg. Sabynich heeft problemen om de bal te vangen. Myalezhka rent richting de bal. Sabynich verovert de bal door een tackle van achteren. Sabynich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Myalezhka rent richting de bal. Myalezhka speelt de bal door. Zhuryha rent richting de bal. Hurba is nu in balbezit. Hurba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 40%, mprts3e 60%.
galu0401 - mprts3e 1:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papkou met een harde bal richting middenveld. Nazarau kopt de bal weg. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - mprts3e 2:0

83e minuut.
Mannik is nu in balbezit. Lagutka onderschept slim de pass. Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nestarovich speelt de bal door. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhylkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - mprts3e 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 56%, mprts3e 44%.
galu0401 - mprts3e 3:0