Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mprts3e AS Lisy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Maliarovich rent richting de bal. Rabilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich begaat een overtreding. Maliarovich krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Myalezhka probeert naar een medespeler te passen. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau speelt de bal door. Ulasau is nu in balbezit. Ulasau draait met de bal, schiet en ... Papkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bandarovich is nu in balbezit. Bandarovich geeft een hoge lob. Daar is Madzejau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashevich is nu in balbezit. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trasko met een snelle inworp. Lagutka probeert naar een medespeler te passen. Nazarau met een sublieme pass. Hurba is nu in balbezit. Hurba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zhylkevicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myalezhka speelt de bal door. Nazarau is nu in balbezit. Hurba is nu in balbezit. Hurba haalt uit met een fantastische trap. Ravinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rabilka is nu in balbezit. Nazarau verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarau passt de bal in één keer door. Hurba is nu in balbezit. Hurba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 58%, AS Lisy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mprts3e - AS Lisy 0:0

50e minuut.
Trasko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagutka is nu in balbezit. Lagutka geeft de bal voor. Nazarau is nu in balbezit. Nazarau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Levashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Zylevich verovert de bal door een tackle van achteren. Maliarovich rent richting de bal. Ulasau onderschept slim de pass. Ulasau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lagutka passt de bal met de wreef. Hurba is nu in balbezit. Zholnacz begaat een overtreding. Zholnacz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 36%, AS Lisy 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mprts3e - AS Lisy 0:0