Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minsk F.C. Polotsk United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Blavatski geeft een hoge lob. Halenya is nu in balbezit. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - Polotsk United 1:0

35e minuut.
Inworp. Magilevets met de inworp. Zubach rent richting de bal. Zubach schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hin`ko de bal onder controle te krijgen. Tsarik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Ahurok verovert de bal door een tackle van achteren. Zubach rent richting de bal. Zubach probeert naar een medespeler te passen. Tarfimovich is nu in balbezit. Tarfimovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minsk F.C. - Polotsk United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 44%, Polotsk United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minsk F.C. - Polotsk United 1:1

54e minuut.
Ahurok passt de bal zonder na te denken. Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranchuk begaat een overtreding. Zubach raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zubach neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tsarik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Prylich speelt de bal door. Tarfimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarfimovich is nu in balbezit. Tarfimovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Hin`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Magilevets bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magilevets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zubach neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - Polotsk United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 55%, Polotsk United 45%.
Minsk F.C. - Polotsk United 1:2