Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лепелька Гранд-Пинск ФК
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kalinkevich geeft de bal voor. Kasparevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparevich passt de bal met de wreef. Piarou rent richting de bal. Hrahouski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Praharenia kopt de bal weg. Daar is Laboukin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalei rent richting de bal. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piatupin rent richting de bal. Piatupin geeft een lange en hoge pass. Laboukin kopt de bal weg. Daar is Kasparevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasparevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Гранд-Пинск ФК 0:1

18e minuut.
Minin geeft een hoge lob. Chalei kopt de bal weg. Laboukin heeft problemen om de bal te vangen. Chalei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barkouski geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrahouski de bal. Zvarych verovert de bal door een tackle van achteren. Chalei onderschept slim de pass. Chalei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Laboukin speelt de bal door. Dragel` is nu in balbezit. Chalei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragel` raakt geblesseerd tijdens het duel. Laboukin met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 47%, Гранд-Пинск ФК 53%.
Лепелька - Гранд-Пинск ФК 0:1

55e minuut.
Laboukin kopt de bal weg. Kalinkevich is nu in balbezit. Praharenia is nu in balbezit. Kalinkevich onderschept slim de pass. Kalinkevich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Staganovich verovert de bal door een tackle van achteren. Staganovich geeft de bal voor. Charnavusau kopt de bal weg. Chalei is nu in balbezit. Chalei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 51%, Гранд-Пинск ФК 49%.
Лепелька - Гранд-Пинск ФК 0:1