Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polotsk United mprts3e
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Nazarau is nu in balbezit. Nazarau passt de bal in één keer door. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polotsk United - mprts3e 0:1

11e minuut.
Tarfimovich probeert naar een medespeler te passen. Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Myalezhka probeert naar een medespeler te passen. Zubach rent richting de bal. Zubach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polotsk United - mprts3e 1:1

37e minuut.
Prylich geeft de bal voor. Inworp. Zhylkevicz met de inworp. Kursevich geeft een lange en hoge pass. Hurba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Matiavin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nazarau kopt de bal weg. Trafimik controleert de bal met de borst. Hurba maakt een afschuwelijke overtreding. Hurba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 54%, mprts3e 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polotsk United - mprts3e 1:1

50e minuut.
Madzejau geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magilevets geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Myalezhka kopt de bal weg. Magilevets geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Trafimik passt de bal in één keer door. Daar is Tarfimovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubach rent richting de bal. Zubach schiet op doel. Madzejau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polotsk United 45%, mprts3e 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polotsk United - mprts3e 1:1