Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Lisy Minsk F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rabilka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makaronak bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaronak met een sublieme pass. Klungelig pakt Malashevich de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lisy - Minsk F.C. 0:1

9e minuut.
Ladonia met de inworp. Tabarau kan de bal niet met de borst controleren. Tabarau speelt de bal door. Levashevich rent richting de bal. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Blavatski is nu in balbezit. Levashou verovert de bal door een tackle van achteren. Levashou met een sublieme pass. Levashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich haalt uit met een fantastische trap. Tsarik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ulasau is nu in balbezit. Ulasau passt de bal zonder na te denken. Daar is Zizich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Semianovicz is nu in balbezit. Bandarovich onderschept slim de pass. Bandarovich met een sublieme pass. Levashevich is nu in balbezit. Levashevich draait met de bal, schiet en ... Tsarik bokst de bal weg.

33e minuut.
Makaronak is nu in balbezit. Makaronak passt de bal zonder na te denken. Bandarovich is nu in balbezit. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Ravinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ulasau is nu in balbezit. Ulasau geeft een hoge lob. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radkavets rent richting de bal. Radkavets haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Lisy - Minsk F.C. 1:1

43e minuut.
Zholnacz kopt de bal weg. Lysanovich probeert de bal met de borst te controleren. Lysanovich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makaronak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makaronak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lisy 42%, Minsk F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Lisy - Minsk F.C. 1:1

46e minuut.
Malashevich passt de bal in één keer door. Zizich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulasau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulasau schiet op doel. Zizich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ladonia geeft een hoge lob. Zizich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lisy - Minsk F.C. 2:1

75e minuut.
Mamanovich met de inworp. Sliazavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliazavin passt de bal zonder na te denken. Makaronak rent richting de bal. Makaronak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lisy 43%, Minsk F.C. 57%.
AS Lisy - Minsk F.C. 2:1