Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лепелька Belshina FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tabaravets rent richting de bal. Egel` onderschept slim de pass. Egel` passt de bal met de wreef. Hrahouski rent richting de bal. Hrahouski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Peszynski trapt de bal weg van het doel. Musilovich controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drako. Drako krijgt een gele kaart. Musilovich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Musilovich kan niet meer verder spelen.

9e minuut.
Klungelig pakt Hanczaranka de bal. Chalei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalei passt de bal met de wreef. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zadziran geeft een lange en hoge pass. Tabaravets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanczaranka rent richting de bal. Tabaravets is nu in balbezit. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chalei heeft problemen om de bal te vangen. Tabaravets verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaravets speelt de bal door. Klungelig pakt Hanczaranka de bal. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Belshina FC 0:1

30e minuut.
Andreichyk geeft een hoge lob. Daar is Piuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taptsou. Taptsou krijgt een gele kaart. Piuko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rekun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Taptsou de bal onder controle te krijgen. Tabaravets bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Egel`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekun is nu in balbezit. Egel` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egel` krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Latkovich kopt de bal weg. Drako rent richting de bal. Drako geeft een hoge lob. Daar is Tabaravets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 42%, Belshina FC 58%.
Лепелька - Belshina FC 0:1

74e minuut.
Daar is Rekun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Egel` met een sublieme pass. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Piuko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanczaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Egel` ... Strafschop! Egel` krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hanczaranka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanczaranka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Belshina FC 0:2

87e minuut.
Hanczaranka is nu in balbezit. Taptsou verovert de bal door een tackle van achteren. Taptsou speelt de bal door. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 25%, Belshina FC 75%.
Лепелька - Belshina FC 0:2