Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гранд-Пинск ФК galu0401
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Klungelig pakt Dragel` de bal. Dragel` geeft de bal voor. Klungelig pakt Saganovich de bal. Kasparevich rent richting de bal. Kasparevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zvarych verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Minakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minakovich passt de bal in één keer door. Kasparevich is nu in balbezit. Kasparevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kazharnovich probeert naar een medespeler te passen. Sahuta is nu in balbezit. Sahuta passt de bal in één keer door. Palankevich rent richting de bal. Palankevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Semitsevich geeft de bal voor. Klungelig pakt Nestarovich de bal. Nestarovich met een sublieme pass. Palankevich rent richting de bal. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nestarovich is nu in balbezit. Nestarovich geeft een hoge lob. Minakovich is nu in balbezit. Palankevich onderschept slim de pass. Palankevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niarkevich kopt de bal weg. Saganovich kan de bal niet met de borst controleren. Piatupin onderschept slim de pass. Semianovicz rent richting de bal. Semianovicz schiet op doel. Hutoreva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 57%, galu0401 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - galu0401 0:0

47e minuut.
Nestarovich is nu in balbezit. Nestarovich geeft de bal voor. Minakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich onderschept slim de pass. Palankevich haalt uit met een fantastische trap. Hutoreva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Niarkevich geeft de bal voor. Inworp. Nestarovich met de inworp. Sahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Minakovich is nu in balbezit. Sahuta onderschept slim de pass. Sahuta met een sublieme pass. Palankevich rent richting de bal. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lebianok verovert de bal door een tackle van achteren. Lebianok speelt de bal door. Semianovicz is nu in balbezit. Kalinkevich rent richting de bal. Kalinkevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Piatupin rent richting de bal. Semianovicz rent richting de bal. Semianovicz geeft de bal voor. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Minin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubnikovich met de inworp. Sahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta draait met de bal, schiet en ... Hutoreva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 44%, galu0401 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - galu0401 0:0