Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minsk F.C. Belshina FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Virko verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczaranka is nu in balbezit. Hanczaranka probeert naar een medespeler te passen. Tabaravets is nu in balbezit. Tabaravets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Andreichyk de bal. Andreichyk geeft de bal voor. Makaronak kopt de bal weg. Malashevich rent richting de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minsk F.C. - Belshina FC 1:0

34e minuut.
Dranchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka onderschept slim de pass. Zizich rent richting de bal. Hanczaranka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap. Tsarik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 53%, Belshina FC 47%.
Minsk F.C. - Belshina FC 1:0

46e minuut.
Hanczaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich rent richting de bal. Malashevich passt de bal met de wreef. Kulinkovicz rent richting de bal. Kulinkovicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sliazavin is nu in balbezit. Sliazavin met een sublieme pass. Zadziran bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Dranchuk de bal. Virko rent richting de bal. Virko geeft een lange en hoge pass. Piuko rent richting de bal. Piuko probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sliazavin probeert naar een medespeler te passen. Mironszyk rent richting de bal. Makaronak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kastiukevich geeft een hoge lob. Inworp. Kulinkovicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makaronak is nu in balbezit. Makaronak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Virko bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virko. Malashevich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Malashevich kan niet meer verder spelen. Atorva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minsk F.C. 52%, Belshina FC 48%.
Minsk F.C. - Belshina FC 1:0