Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galu0401 Polotsk United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubach geeft een hoge lob. Tarfimovich is nu in balbezit. Tarfimovich draait met de bal, schiet en ... Xiandzou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Labazevich heeft problemen om de bal te vangen. Nestarovich is nu in balbezit. Met opzet legt Trafimik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trafimik naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nestarovich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nestarovich kan niet meer verder spelen. Santarevich komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Magilevets is nu in balbezit. Magilevets speelt de bal door. Daar is Tarfimovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubach rent richting de bal. Zubach draait met de bal, schiet en ... Xiandzou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Magilevets met de inworp. Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazharnovich rent richting de bal. Zubach onderschept slim de pass. Zubach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Labeika kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazharnovich de bal. Prylich rent richting de bal. Zubach rent richting de bal. Zubach schiet op doel. Xiandzou bokst de bal weg.

22e minuut.
Tarfimovich controleert de bal met de borst. Ladzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzik geeft de bal voor. Tarfimovich is nu in balbezit. Tarfimovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sahuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarfimovich rent richting de bal. Saganovich begaat een overtreding. Tarfimovich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prylich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarfimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarfimovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kazharnovich onderschept slim de pass. Sahuta rent richting de bal. Zubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta onderschept slim de pass. Sahuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - Polotsk United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 52%, Polotsk United 48%.
galu0401 - Polotsk United 1:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santarevich zal de hoekschop nemen. Halenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - Polotsk United 2:0

61e minuut.
Daar is Semianovicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahuta is nu in balbezit. Sahuta met een sublieme pass. Palankevich heeft problemen om de bal te vangen. Palankevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Labazevich heeft problemen om de bal te vangen. Santarevich is nu in balbezit. Santarevich probeert naar een medespeler te passen. Sahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Prylich de bal. Kazharnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazharnovich passt de bal zonder na te denken. Sahuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahuta haalt uit met een fantastische trap. Matiavin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zubach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vantsovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 41%, Polotsk United 59%.
galu0401 - Polotsk United 2:0