Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belshina FC mprts3e
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Rekun de bal. Zadziran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba onderschept slim de pass. Hurba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - mprts3e 0:1

21e minuut.
Hanczaranka verovert de bal door een tackle van achteren. Maliarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich geeft een lange en hoge pass. Hurba is nu in balbezit. Hurba haalt uit met een fantastische trap. Chamerka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zadziran met een sublieme pass. Drako rent richting de bal. Drako passt de bal met de wreef. Kursevich rent richting de bal. Kursevich draait met de bal, schiet en ... Chamerka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belshina FC 54%, mprts3e 46%.
Belshina FC - mprts3e 0:1

46e minuut.
Hurba is nu in balbezit. Hanczaranka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczaranka speelt de bal door. Tabaravets rent richting de bal. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maliarovich rent richting de bal. Rekun verovert de bal door een tackle van achteren. Rekun met een sublieme pass. Hurba is nu in balbezit. Hurba schiet op doel. Chamerka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nazarau is nu in balbezit. Nazarau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hurba de bal. Hurba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - mprts3e 0:2

61e minuut.
Daar is Zylevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zylevich speelt de bal door. Hanczaranka rent richting de bal. Tabaravets rent richting de bal. Tabaravets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kursevich is nu in balbezit. Kursevich passt de bal met de wreef. Hurba is nu in balbezit. Hurba draait met de bal, schiet en ... Chamerka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belshina FC - mprts3e 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belshina FC 53%, mprts3e 47%.
Belshina FC - mprts3e 0:3