Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mprts3e Belshina FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hanczaranka rent richting de bal. Tabaravets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczaranka is nu in balbezit. Tabaravets is nu in balbezit. Tabaravets schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 0:1

11e minuut.
Tabaravets is nu in balbezit. Hanczaranka rent richting de bal. Myalezhka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczaranka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczaranka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 0:2

25e minuut.
Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Drako rent richting de bal. Nazarau verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarau schiet op doel. Chamerka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 1:2

29e minuut.
Lipa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kursevich met een snelle inworp. Nazarau rent richting de bal. Nazarau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nazarau verovert de bal door een tackle van achteren. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba verovert de bal door een tackle van achteren. Hurba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rekun met een sublieme pass. Hanczaranka is nu in balbezit. Myalezhka is nu in balbezit. Hanczaranka onderschept slim de pass. Hanczaranka draait met de bal, schiet en ... Papkou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 55%, Belshina FC 45%.
mprts3e - Belshina FC 1:2

63e minuut.
Chamerka trapt de bal weg. Myalezhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Myalezhka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tabaravets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaravets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau schiet op doel. Kastiukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kursevich schiet op doel. Chamerka bokst de bal weg.

77e minuut.
Zhylkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyplakou verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyplakou probeert naar een medespeler te passen. Hanczaranka heeft problemen om de bal te vangen. Hanczaranka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 1:3

82e minuut.
Tsyplakou met een sublieme pass. Hanczaranka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Madzejau ... Strafschop! Madzejau krijgt een gele kaart. Hanczaranka raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanczaranka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 51%, Belshina FC 49%.
mprts3e - Belshina FC 1:3