Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гранд-Пинск ФК Minsk F.C.
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Zvarych passt de bal zonder na te denken. Piatupin rent richting de bal. Piatupin speelt de bal door. Kasparevich rent richting de bal. Kasparevich draait met de bal, schiet en ... Tsarik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Piarou bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaronak verovert de bal door een tackle van achteren. Makaronak passt de bal zonder na te denken. Atorva is nu in balbezit. Atorva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Makaronak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naidzenau komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Zvarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranchuk onderschept slim de pass. Dranchuk speelt de bal door. Atorva is nu in balbezit. Atorva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Minakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Naidzenau is nu in balbezit. Minakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliazavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliazavin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 56%, Minsk F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - Minsk F.C. 0:0

56e minuut.
Semitsevich rent richting de bal. Semitsevich met een sublieme pass. Kasparevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sliazavin onderschept slim de pass. Sliazavin met een sublieme pass. Naidzenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Atorva bereikt de bal nog maar net als eerste. Atorva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hutoreva met een harde bal richting middenveld. Dranchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvarych maakt een afschuwelijke overtreding. Zvarych is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранд-Пинск ФК 66%, Minsk F.C. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранд-Пинск ФК - Minsk F.C. 0:0