Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лепелька Polotsk United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Trafimik onderschept slim de pass. Trafimik geeft de bal voor. Staganovich kopt de bal weg. Magilevets rent richting de bal. Magilevets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Prylich probeert de bal aan de voet te houden. Egel` rent richting de bal. Egel` met een sublieme pass. Hrahouski is nu in balbezit. Hrahouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Polotsk United 1:0

13e minuut.
Chalei controleert de bal met de borst. Vantsovich onderschept slim de pass. Vantsovich speelt de bal door. Tarfimovich rent richting de bal. Tarfimovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Magilevets is nu in balbezit. Magilevets speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Chalei de bal onder controle te krijgen. Vantsovich rent richting de bal. Vantsovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Magilevets onderschept slim de pass. Magilevets geeft een hoge lob. Samarodau heeft problemen om de bal te vangen. Tarfimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarfimovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Praharenia passt de bal met de wreef. Sauchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrahouski verovert de bal door een tackle van achteren. Hrahouski schiet op doel. Matiavin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Polotsk United 2:0

34e minuut.
Trafimik met een sublieme pass. Egel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Egel` met een sublieme pass. Charnavusau bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnavusau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Polotsk United 3:0

38e minuut.
Sauchenia geeft de bal voor. Egel` kopt de bal weg. Hrahouski rent richting de bal. Hrahouski schiet op doel. Matiavin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Matiavin niet meer kan verder spelen. Hadzitski-tsvirko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 56%, Polotsk United 44%.
Лепелька - Polotsk United 3:0

51e minuut.
Charnavusau probeert naar een medespeler te passen. Barkouski geeft een lange en hoge pass. Hrahouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharenia is nu in balbezit. Praharenia haalt uit met een fantastische trap. Hadzitski-tsvirko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лепелька - Polotsk United 4:0

59e minuut.
Halenya geeft de bal voor. Inworp. Barkouski met de inworp. Charnavusau is nu in balbezit. Charnavusau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Taptsou geeft een lange en hoge pass. Daar is Labazevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labazevich probeert naar een medespeler te passen. Magilevets is nu in balbezit. Magilevets geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Trafimik probeert naar een medespeler te passen. Prylich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalei. Chalei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лепелька 59%, Polotsk United 41%.
Лепелька - Polotsk United 4:0