Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galu0401 AS Lisy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lebianok passt de bal met de wreef. Semianovicz rent richting de bal. Levashou onderschept slim de pass. Habelka is nu in balbezit. Habelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - AS Lisy 0:1

27e minuut.
Rabilka onderschept slim de pass. Rabilka met een sublieme pass. Habelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashevich rent richting de bal. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sahuta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabynich komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Radkavets met een sublieme pass. Ladzik rent richting de bal. Ladzik geeft de bal voor. Radkavets is nu in balbezit. Radkavets probeert naar een medespeler te passen. Xiandzou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 55%, AS Lisy 45%.
galu0401 - AS Lisy 0:1

49e minuut.
Sabynich probeert naar een medespeler te passen. Nestarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestarovich met een sublieme pass. Palankevich is nu in balbezit. Palankevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zholnacz trapt de bal weg van het doel. Radkavets kopt de bal weg. Daar is Mannik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashevich onderschept slim de pass. Levashevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Radkavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannik begaat een overtreding. Radkavets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabilka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Levashevich is nu in balbezit. Levashevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galu0401 - AS Lisy 0:2

75e minuut.
Ladonia geeft een hoge lob. Semianovicz kopt de bal weg. Daar is Bandarovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palankevich is nu in balbezit. Palankevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bandarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Bandarovich geeft een hoge lob. Sabynich is nu in balbezit. Palankevich rent richting de bal. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galu0401 50%, AS Lisy 50%.
galu0401 - AS Lisy 0:2