Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Нафтан Portys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Bykau passt de bal in één keer door. Hasyukevich kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nupreichyk. Nupreichyk krijgt een gele kaart. Hasyukevich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Piarszenich probeert naar een medespeler te passen. Nupreichyk rent richting de bal. Bykau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bykau krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hasyukevich met een sublieme pass. Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bykau. Palautchenia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nupreichyk komt bij de bal en schiet. Kuncevicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Kuncevicz probeert de bal aan de voet te houden. Hancharyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancharyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palautchenia de bal. Palautchenia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryachok verovert de bal door een tackle van achteren. Palautchenia begaat een overtreding. Palautchenia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 45%, Portys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Нафтан - Portys 0:0

50e minuut.
Bykau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xendzik komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zakutny rent richting de bal. Puzanov rent richting de bal. Nupreichyk rent richting de bal. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia schiet op doel. Kuncevicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Piatuhovich heeft problemen om de bal te vangen. Tabalevich is nu in balbezit. Tabalevich probeert naar een medespeler te passen. Piatuhovich rent richting de bal. Piatuhovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Leshkevich trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakutny met de inworp. Tabalevich rent richting de bal. Tabalevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nupreichyk passt de bal in één keer door. Pankavets is nu in balbezit. Pankavets met een sublieme pass. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Pankavets geeft een hoge lob. Habrus� is nu in balbezit. Hasyukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palautchenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pudalevich geeft een lange en hoge pass. Pashkevich kopt de bal weg. Pankavets geeft een lange en hoge pass. Puzanov rent richting de bal. Puzanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pudalevich rent richting de bal. Pudalevich geeft de bal voor. Inworp. Hancharyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palautchenia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 47%, Portys 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Нафтан - Portys 0:0