Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portys Нафтан
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Boryachok heeft problemen om de bal te vangen. Hancharyk is nu in balbezit. Hancharyk speelt de bal door. Surykovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Surykovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hasyukevich rent richting de bal. Surykovich onderschept slim de pass. Surykovich haalt uit met een fantastische trap. Habrus� probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuncevicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - Нафтан 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 68%, Нафтан 32%.
Portys - Нафтан 1:0

62e minuut.
Bykau is nu in balbezit. Pankavets met een sublieme pass. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Habrus� de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - Нафтан 2:0

79e minuut.
Hasyukevich passt de bal zonder na te denken. Mazanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Blizniuk maakt een afschuwelijke overtreding. Blizniuk krijgt een gele kaart. Mazanovich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Bykau heeft problemen om de bal te vangen. Pankavets is nu in balbezit. Bykau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bykau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 48%, Нафтан 52%.
Portys - Нафтан 2:0