Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slei Rubon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou passt de bal met de wreef. Minszyk geeft een lange en hoge pass. Lias`ko rent richting de bal. Lias`ko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolik rent richting de bal. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Tamashenia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
slei - Rubon 0:1

13e minuut.
Meliashevich probeert naar een medespeler te passen. Pischykau heeft problemen om de bal te vangen. Khramenkou maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khramenkou naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Radzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzuk met een sublieme pass. Pischykau rent richting de bal. Rolik onderschept slim de pass. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rolik onderschept slim de pass. Rolik speelt de bal door. Minszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minszyk passt de bal in één keer door. Meliashevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Meliashevich is nu in balbezit. Meliashevich met een sublieme pass. Hapovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slei - Rubon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 79%, Rubon 21%.
slei - Rubon 0:2

49e minuut.
Astashonak is nu in balbezit. Zabreika verovert de bal door een tackle van achteren. Zabreika met een sublieme pass. Koushyk is nu in balbezit. Koushyk schiet op doel. Bakshtay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slei - Rubon 1:2

70e minuut.
Minszyk geeft een lange en hoge pass. Tamashenia met een sublieme pass. Zabreika kopt de bal weg. Rolik rent richting de bal. Rolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 50%, Rubon 50%.
slei - Rubon 1:2