Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon Portys
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nupreichyk met de inworp. Puzanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliashevich speelt de bal door. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Portys 0:1

19e minuut.
Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Palautchenia onderschept slim de pass. Meliashevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meliashevich krijgt een gele kaart. Palautchenia raakt geblesseerd tijdens het duel. Palautchenia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palautchenia rent richting de bal. Palautchenia draait met de bal, schiet en ... Bakshtay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Portys 0:2

27e minuut.
Meliashevich controleert de bal met de borst. Surykovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Surykovich met een sublieme pass. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Blizniuk is nu in balbezit. Minszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minszyk probeert naar een medespeler te passen. Rolik is nu in balbezit. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Leshkevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Portys 1:2

38e minuut.
Pankavets speelt de bal door. Astashonak rent richting de bal. Palautchenia verovert de bal door een tackle van achteren. Surykovich rent richting de bal. Surykovich draait met de bal, schiet en ... Bakshtay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 55%, Portys 45%.
Rubon - Portys 1:2

51e minuut.
Palautchenia probeert de bal aan de voet te houden. Meliashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliashevich geeft een lange en hoge pass. Rolik is nu in balbezit. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Palautchenia speelt de bal door. Surykovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Astashonak is nu in balbezit. Surykovich verovert de bal door een tackle van achteren. Surykovich schiet op doel. Bakshtay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Astashonak passt de bal in één keer door. Praharevich rent richting de bal. Rolik is nu in balbezit. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piatuhovich rent richting de bal. Nupreichyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piatuhovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nupreichyk speelt de bal door. Piatuhovich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Leshkevich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 29%, Portys 71%.
Rubon - Portys 1:2