Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Нафтан Rubon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Hasyukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou onderschept slim de pass. Khramenkou passt de bal met de wreef. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou onderschept slim de pass. Khramenkou passt de bal met de wreef. Rolik is nu in balbezit. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rolik probeert naar een medespeler te passen. Lias`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lias`ko probeert naar een medespeler te passen. Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Нафтан - Rubon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 58%, Rubon 42%.
Нафтан - Rubon 0:1

69e minuut.
Zherbik rent richting de bal. Zherbik geeft de bal voor. Xendzik controleert de bal met de borst. Meliashevich is nu in balbezit. Meliashevich haalt uit met een fantastische trap. Kuncevicz bokst de bal weg. Kuncevicz probeert naar een medespeler te passen. Astashonak kopt de bal weg. Daar is Zherbik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bykau passt de bal zonder na te denken. Drakahrust rent richting de bal. Drakahrust schiet op doel. Niadzel`ka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Drakahrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabalevich rent richting de bal. Hershanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Drakahrust onderschept slim de pass. Drakahrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Нафтан - Rubon 1:1

86e minuut.
Daar is Drakahrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabalevich rent richting de bal. Astashonak is nu in balbezit. Tabalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 52%, Rubon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Нафтан - Rubon 1:1