Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon Нафтан
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lias`ko met de inworp. Klungelig pakt Khramenkou de bal. Khramenkou geeft een lange en hoge pass. Habrus� heeft problemen om de bal te vangen. Rolik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Нафтан 1:0

9e minuut.
Boryachok geeft een hoge lob. Inworp. Minszyk met een snelle inworp. Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khramenkou kopt de bal weg. Rolik rent richting de bal. Zherbik begaat een overtreding. Zherbik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bakshtay probeert naar een medespeler te passen. Meliashevich met een sublieme pass. Pudalevich is nu in balbezit. Rolik onderschept slim de pass. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bakshtay niet meer kan verder spelen. Kushnir komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zherbik heeft problemen om de bal te vangen. Astashonak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zherbik. Zherbik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Astashonak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Astashonak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pudalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik is nu in balbezit. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Нафтан 2:0

35e minuut.
Rolik rent richting de bal. Rolik passt de bal in één keer door. Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko geeft een lange en hoge pass. Rolik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Нафтан 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 52%, Нафтан 48%.
Rubon - Нафтан 3:0

47e minuut.
Astashonak rent richting de bal. Astashonak speelt de bal door. Lias`ko probeert naar een medespeler te passen. Khramenkou rent richting de bal. Khramenkou draait met de bal, schiet en ... Kuncevicz bokst de bal weg.

49e minuut.
Daar is Habrynovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lias`ko rent richting de bal. Lias`ko probeert naar een medespeler te passen. Khramenkou is nu in balbezit. Khramenkou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Meliashevich met een sublieme pass. Astashonak is nu in balbezit. Astashonak probeert naar een medespeler te passen. Minszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minszyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Khramenkou speelt de bal door. Lias`ko rent richting de bal. Lias`ko geeft een lange en hoge pass. Minszyk is nu in balbezit. Minszyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Нафтан 4:0

80e minuut.
Khramenkou speelt de bal door. Zakutny rent richting de bal. Habrynovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habrynovich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 32%, Нафтан 68%.
Rubon - Нафтан 4:0