Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portys slei
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Zabreika rent richting de bal. Zabreika probeert naar een medespeler te passen. Koushyk rent richting de bal. Koushyk schiet op doel. Praharevich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - slei 0:1

10e minuut.
Nupreichyk speelt de bal door. Barazna is nu in balbezit. Barazna probeert naar een medespeler te passen. Koushyk rent richting de bal. Koushyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - slei 0:2

12e minuut.
Zabreika passt de bal met de wreef. Strygaila rent richting de bal. Blizniuk maakt een afschuwelijke overtreding. Blizniuk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Surykovich de bal. Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Surykovich is nu in balbezit. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Strygaila rent richting de bal. Blizniuk onderschept slim de pass. Blizniuk met een sublieme pass. Koushyk rent richting de bal. Koushyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Puzanov probeert de bal met de borst te controleren. Marozau verovert de bal door een tackle van achteren. Marozau passt de bal in één keer door. Zabreika rent richting de bal. Zabreika schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zabreika geeft een hoge lob. Lemesh heeft problemen om de bal te vangen. Lemesh passt de bal zonder na te denken. Koushyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nupreichyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabreika met een sublieme pass. Koushyk rent richting de bal. Koushyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - slei 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 61%, slei 39%.
Portys - slei 0:3

60e minuut.
Marozau verovert de bal door een tackle van achteren. Nupreichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Palautchenia is nu in balbezit. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - slei 1:3

68e minuut.
Pankavets geeft de bal voor. Hapovich probeert naar een medespeler te passen. Lemesh is nu in balbezit. Lemesh speelt de bal door. Koushyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nupreichyk rent richting de bal. Zabreika verovert de bal door een tackle van achteren. Zabreika passt de bal zonder na te denken. Barazna is nu in balbezit. Barazna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Prydarojny verovert de bal door een tackle van achteren. Palautchenia verovert de bal door een tackle van achteren. Surykovich is nu in balbezit. Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palautchenia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aliashkevich is nu in balbezit. Aliashkevich geeft een hoge lob. Pankavets kopt de bal weg. Klungelig pakt Palautchenia de bal. Palautchenia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Blizniuk probeert naar een medespeler te passen. Nupreichyk rent richting de bal. Nupreichyk met een sublieme pass. Koushyk rent richting de bal. Koushyk schiet op doel. Leshkevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 47%, slei 53%.
Portys - slei 1:3