Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Нафтан Liverpool 87
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Trahanovich met een sublieme pass. Zhaunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaunou geeft de bal voor. Kirsanouski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuncevicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Нафтан - Liverpool 87 0:1

9e minuut.
Prygodzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalevich verovert de bal door een tackle van achteren. Tabalevich speelt de bal door. Drakahrust rent richting de bal. Drakahrust haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Boryachok met de inworp. Piarszenich is nu in balbezit. Piarszenich geeft een hoge lob. Tabalevich kopt de bal weg. Hazha bokst de bal weg.

24e minuut.
Prygodzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygodzich geeft een hoge lob. Chabeika probeert de bal aan de voet te houden. Drakahrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakahrust haalt uit met een fantastische trap. Hazha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rafeianka rent richting de bal. Zakutny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafeianka raakt geblesseerd tijdens het duel. Rafeianka met een snel genomen vrije trap. Znachanka speelt de bal door. Habrus� is nu in balbezit. Kirsanouski onderschept slim de pass. Kirsanouski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahanovich onderschept slim de pass. Trahanovich passt de bal zonder na te denken. Kirsanouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsanouski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Нафтан - Liverpool 87 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 34%, Liverpool 87 66%.
Нафтан - Liverpool 87 0:2

79e minuut.
Prygodzich met een sublieme pass. Hasyukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasyukevich probeert naar een medespeler te passen. Drakahrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakahrust schiet op doel. Hazha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zakutny is nu in balbezit. Rafeianka verovert de bal door een tackle van achteren. Rafeianka geeft een lange en hoge pass. Drakahrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakahrust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Нафтан 37%, Liverpool 87 63%.
Нафтан - Liverpool 87 0:2