Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon darkalian
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


21e minuut.
Lias`ko onderschept slim de pass. Lias`ko speelt de bal door. Habrynovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh verovert de bal door een tackle van achteren. Ladysh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Minszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minszyk geeft een hoge lob. Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - darkalian 1:0

40e minuut.
Kanasevich geeft een lange en hoge pass. Astashonak kopt de bal weg. Paplyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 51%, darkalian 49%.
Rubon - darkalian 1:0

50e minuut.
Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Astashonak passt de bal in één keer door. Rolik met een sublieme pass. Minszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minszyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - darkalian 2:0

54e minuut.
Inworp. Minszyk met de inworp. Piarouski rent richting de bal. Khramenkou onderschept slim de pass. Khramenkou geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ladysh rent richting de bal. Astashonak rent richting de bal. Astashonak passt de bal zonder na te denken. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko geeft een lange en hoge pass. Kanasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik onderschept slim de pass. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Luchvicz bokst de bal weg. Khramenkou kan de bal niet met de borst controleren. Khramenkou schiet op doel. Luchvicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - darkalian 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 46%, darkalian 54%.
Rubon - darkalian 3:0