Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portys Liverpool 87
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Hancharyk passt de bal zonder na te denken. Nupreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahanovich maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Trahanovich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trahanovich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Pankavets is nu in balbezit. Pankavets passt de bal zonder na te denken. Surykovich is nu in balbezit. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patskevich geeft de bal voor. Smolich rent richting de bal. Surykovich onderschept slim de pass. Surykovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - Liverpool 87 1:0

32e minuut.
Puzanov probeert naar een medespeler te passen. Pankavets geeft een lange en hoge pass. Surykovich is nu in balbezit. Palautchenia is nu in balbezit. Palautchenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pankavets passt de bal in één keer door. Hancharyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancharyk passt de bal zonder na te denken. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich draait met de bal, schiet en ... Hazha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - Liverpool 87 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 43%, Liverpool 87 57%.
Portys - Liverpool 87 2:0

61e minuut.
Khramenkou onderschept slim de pass. Khramenkou geeft een hoge lob. Daar is Pashkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsanouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsanouski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Blizniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pankavets de bal. Pankavets speelt de bal door. Surykovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Surykovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Strakovich rent richting de bal. Strakovich geeft de bal voor. Nupreichyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirsanouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsanouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - Liverpool 87 2:1

90e minuut.
Blizniuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huszel` komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 47%, Liverpool 87 53%.
Portys - Liverpool 87 2:1