Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slei darkalian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zabreika is nu in balbezit. Koushyk rent richting de bal. Matsuk rent richting de bal. Koushyk onderschept slim de pass. Koushyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Koushyk de bal. Zabreika rent richting de bal. Piarouski rent richting de bal. Zabreika onderschept slim de pass. Zabreika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slei - darkalian 1:0

21e minuut.
Piarouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piarouski passt de bal met de wreef. Prydarojny geeft de bal voor. Lemesh rent richting de bal. Lemesh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
slei - darkalian 2:0

26e minuut.
Barazna met een sublieme pass. Lemesh is nu in balbezit. Lemesh met een sublieme pass. Koushyk rent richting de bal. Koushyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Paplyka onderschept slim de pass. Paplyka passt de bal zonder na te denken. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich draait met de bal, schiet en ... Tamashenia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 34%, darkalian 66%.
slei - darkalian 2:0

53e minuut.
Strygaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshaniszny begaat een overtreding. Strygaila raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kanasevich heeft problemen om de bal te vangen. Koushyk is nu in balbezit. Koushyk haalt uit met een fantastische trap. Luchvicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liausevich neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hapovich de bal. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barazna passt de bal met de wreef. Koushyk is nu in balbezit. Paplyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Koushyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marozau verovert de bal door een tackle van achteren. Marozau geeft een hoge lob. Paplyka kopt de bal weg. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 35%, darkalian 65%.
slei - darkalian 2:0