Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon vitebck
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Babaeu kopt de bal weg. Daar is Lamashkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milukevich rent richting de bal. Lamashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashkevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tsiareshka is nu in balbezit. Tsiareshka geeft een lange en hoge pass. Parshneu kopt de bal weg. Daar is Harbuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lias`ko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tsiareshka geeft een hoge lob. Daar is Lamashkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrynovich geeft een hoge lob. Rolik rent richting de bal. Rolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Khramenkou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piatuhovich komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Piatuhovich onderschept slim de pass. Mazanovich is nu in balbezit. Piatuhovich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik rent richting de bal. Rolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piatuhovich probeert naar een medespeler te passen. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik passt de bal met de wreef. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik passt de bal met de wreef. Pilukevich is nu in balbezit. Piatuhovich onderschept slim de pass. Piatuhovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 53%, vitebck 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubon - vitebck 0:0

56e minuut.
Lias`ko met de inworp. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau met een sublieme pass. Rolik rent richting de bal. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Malecki bokst de bal weg.

67e minuut.
Tsiareshka probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lias`ko met de inworp. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Barschun geeft de bal voor. Parshneu kopt de bal weg. Astashonak geeft de bal voor. Piatuhovich is nu in balbezit. Piatuhovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Minszyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piatuhovich rent richting de bal. Piatuhovich passt de bal in één keer door. Rolik rent richting de bal. Rolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - vitebck 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 47%, vitebck 53%.
Rubon - vitebck 1:0