Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darkalian Portys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Blizniuk kan de bal niet met de borst controleren. Nikanovich rent richting de bal. Blizniuk is nu in balbezit. Nikanovich onderschept slim de pass. Nikanovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Praharevich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikanovich met een snelle inworp. Ladysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
darkalian - Portys 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Pankavets de bal. Piarouski is nu in balbezit. Piarouski passt de bal met de wreef. Chymbanevich is nu in balbezit. Chymbanevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leshkevich trapt de bal weg. Nupreichyk kopt de bal weg. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
darkalian - Portys 2:0

13e minuut.
Palautchenia rent richting de bal. Palautchenia passt de bal zonder na te denken. Paplyka heeft problemen om de bal te vangen. Surykovich onderschept slim de pass. Surykovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ladysh rent richting de bal. Ladysh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chymbanevich de bal. Chymbanevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
darkalian - Portys 3:0

23e minuut.
Surykovich met een sublieme pass. Nupreichyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matsuk. Matsuk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Palautchenia passt de bal zonder na te denken. Pankavets probeert naar een medespeler te passen. Surykovich rent richting de bal. Surykovich draait met de bal, schiet en ... Luchvicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
darkalian - Portys 3:1

25e minuut.
Pshaniszny is nu in balbezit. Pshaniszny passt de bal met de wreef. Mirvoda heeft problemen om de bal te vangen. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
darkalian - Portys 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darkalian 40%, Portys 60%.
darkalian - Portys 3:2

52e minuut.
Matsuk probeert naar een medespeler te passen. Paplyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paplyka speelt de bal door. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Puzanov met een snelle inworp. Nupreichyk is nu in balbezit. Nupreichyk geeft een hoge lob. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Hancharyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liausevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patskevich krijgt een gele kaart. Liausevich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liausevich kan niet meer verder spelen. Kirshel` komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Matsuk passt de bal in één keer door. Palautchenia rent richting de bal. Palautchenia passt de bal in één keer door. Surykovich is nu in balbezit. Surykovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Luchvicz met een harde bal richting middenveld. Kirshel` kopt de bal weg. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Patskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshaniszny onderschept slim de pass. Pshaniszny passt de bal zonder na te denken. Ladysh is nu in balbezit. Ladysh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pshaniszny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hancharyk. Pshaniszny raakt geblesseerd tijdens het duel. Piarouski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikanovich is nu in balbezit. Nikanovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darkalian 45%, Portys 55%.
darkalian - Portys 3:2