Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vitebck Нафтан
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Mazanovich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakutny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabalevich controleert de bal met de borst. Tabalevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakutny met de inworp. Hasyukevich geeft de bal voor. Tabalevich is nu in balbezit. Tabalevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bykau is nu in balbezit. Harbuz verovert de bal door een tackle van achteren. Harbuz speelt de bal door. Milukevich rent richting de bal. Milukevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vitebck - Нафтан 1:0

44e minuut.
Xendzik met de inworp. Tabalevich rent richting de bal. Harbuz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tabalevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabalevich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Malecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vitebck - Нафтан 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebck 65%, Нафтан 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vitebck - Нафтан 1:1

51e minuut.
Zherbik met een sublieme pass. Pilukevich rent richting de bal. Pilukevich geeft een lange en hoge pass. Tabalevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabalevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vitebck - Нафтан 1:2

55e minuut.
Zakutny geeft een hoge lob. Milukevich rent richting de bal. Bykau rent richting de bal. Milukevich onderschept slim de pass. Milukevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vitebck - Нафтан 2:2

60e minuut.
Harbuz is nu in balbezit. Harbuz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hasyukevich de bal. Lamashkevich rent richting de bal. Lamashkevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vitebck - Нафтан 3:2

68e minuut.
Bykau passt de bal in één keer door. Boryachok bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshneu begaat een overtreding. Parshneu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Harbuz met een sublieme pass. Babaeu geeft een hoge lob. Daar is Bykau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamashkevich is nu in balbezit. Lamashkevich draait met de bal, schiet en ... Kuncevicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tsiareshka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xendzik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsiareshka. Xendzik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Pudalevich geeft een hoge lob. Pilukevich is nu in balbezit. Tabalevich begaat een overtreding. Tabalevich krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Zakutny met de inworp. Tabalevich rent richting de bal. Tabalevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mazanovich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bykau rent richting de bal. Bykau passt de bal zonder na te denken. Daar is Lamashkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasyukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasyukevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hasyukevich onderschept slim de pass. Hasyukevich passt de bal met de wreef. Daar is Barschun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakahrust onderschept slim de pass. Drakahrust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebck 52%, Нафтан 48%.
vitebck - Нафтан 3:2