Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pulock slei
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Brizhevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizhevich passt de bal met de wreef. Levashik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Koushyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Ziazeka met de inworp. Salei speelt de bal door. Brizhevich rent richting de bal. Brizhevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Salei speelt de bal door. Marozau met een sublieme pass. Koushyk is nu in balbezit. Koushyk draait met de bal, schiet en ... Kanaval`chyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pulock - slei 0:1

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kanaval`chyk niet meer kan verder spelen. Laktienau komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Zabreika rent richting de bal. Zabreika met een sublieme pass. Biryla is nu in balbezit. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Koushyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pulock - slei 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pulock 62%, slei 38%.
pulock - slei 0:2

52e minuut.
Levashik is nu in balbezit. Zabreika rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Levashik. Levashik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pulock 49%, slei 51%.
pulock - slei 0:2