Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon Liverpool 87
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Dolia geeft een hoge lob. Prygodzich rent richting de bal. Meliashevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meliashevich krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Skrypchyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatuhovich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Smolich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lias`ko zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Meliashevich de bal. Meliashevich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Liverpool 87 1:0

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Hershanovich de bal onder controle te krijgen. Minszyk speelt de bal door. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich schiet op doel. Hazha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 42%, Liverpool 87 58%.
Rubon - Liverpool 87 1:0

47e minuut.
Astashonak passt de bal zonder na te denken. Lias`ko met een sublieme pass. Rolik rent richting de bal. Piatuhovich is nu in balbezit. Piatuhovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Astashonak geeft een lange en hoge pass. Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko met een sublieme pass. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Prygodzich onderschept slim de pass. Meliashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Meliashevich met een sublieme pass. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Prygodzich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhaunou komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zhaunou met een sublieme pass. Kirsanouski rent richting de bal. Dolia is nu in balbezit. Kirsanouski onderschept slim de pass. Kirsanouski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubon - Liverpool 87 1:1

65e minuut.
Zhaunou is nu in balbezit. Piatuhovich onderschept slim de pass. Piatuhovich passt de bal in één keer door. Rolik is nu in balbezit. Rolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - Liverpool 87 2:1

73e minuut.
Rolik heeft problemen om de bal te vangen. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich passt de bal met de wreef. Rolik rent richting de bal. Rolik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Smolich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lias`ko met een snelle inworp. Piatuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatuhovich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rafeianka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minszyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piatuhovich is nu in balbezit. Piatuhovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 39%, Liverpool 87 61%.
Rubon - Liverpool 87 2:1