Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sensational Team FC Rapid Buc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Atasie rent richting de bal. Atasie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea schiet op doel. Ciupitu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Năftănăilă kopt de bal weg. Mârzoi probeert de bal aan de voet te houden. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sensational Team - FC Rapid Buc 0:1

20e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie passt de bal zonder na te denken. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Simoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Iscru onderschept slim de pass. Iscru speelt de bal door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Iscru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argeşeanu met de inworp. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie schiet op doel. Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sensational Team 58%, FC Rapid Buc 42%.
Sensational Team - FC Rapid Buc 0:1

55e minuut.
Ţigănaş heeft problemen om de bal te vangen. Ţigănaş geeft een lange en hoge pass. Prodan probeert de bal aan de voet te houden. Atasie rent richting de bal. Atasie schiet op doel. De bal raakt de paal. Nurci bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicolae neemt de hoekschop. Oprea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bercu geeft de bal voor. Inworp. Ciupitu met een snelle inworp. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Pârvu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een hoge lob. Daar is Cristescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş passt de bal met de wreef. Gușea speelt de bal door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sensational Team - FC Rapid Buc 0:2

90e minuut.
Cristescu kopt de bal weg. Ciupitu is nu in balbezit. Bercu begaat een overtreding. Ciupitu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciupitu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sensational Team 59%, FC Rapid Buc 41%.
Sensational Team - FC Rapid Buc 0:2