Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Soarelui Timisoara cs afumati
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cosmescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosmescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Soarelui Timisoara - cs afumati 0:1

34e minuut.
Dediu rent richting de bal. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ geeft een lange en hoge pass. Lică rent richting de bal. Lică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soarelui Timisoara 50%, cs afumati 50%.
FC Soarelui Timisoara - cs afumati 0:1

63e minuut.
Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Lică heeft problemen om de bal te vangen. Lică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ geeft de bal voor. Dediu is nu in balbezit. Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Soarelui Timisoara - cs afumati 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soarelui Timisoara 36%, cs afumati 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Soarelui Timisoara - cs afumati 1:1