Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2006steaua FC BUGNARIU
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Pescaru controleert de bal met de borst. Sârgu rent richting de bal. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Urzică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
2006steaua - FC BUGNARIU 1:0

16e minuut.
Neagoe kopt de bal weg. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een lange en hoge pass. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu draait met de bal, schiet en ... Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Văcăroiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielcioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een lange en hoge pass. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos schiet op doel. Eminescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu passt de bal met de wreef. Ciolţea rent richting de bal. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bunea rent richting de bal. Danciu onderschept slim de pass. Archip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văcăroiu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea passt de bal met de wreef. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu haalt uit met een fantastische trap. Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2006steaua - FC BUGNARIU 2:0

45e minuut.
Neagoe speelt de bal door. Archip is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văcăroiu. Văcăroiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2006steaua 52%, FC BUGNARIU 48%.
2006steaua - FC BUGNARIU 2:0

76e minuut.
Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea rent richting de bal. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2006steaua 61%, FC BUGNARIU 39%.
2006steaua - FC BUGNARIU 2:0