Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Univ. Craiova FC Câmpia Șofronea
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu passt de bal met de wreef. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel. Antonescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Prunea rent richting de bal. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Viscol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gogoasă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Gogoasă begaat een overtreding. Căldăraru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Căldăraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova - FC Câmpia Șofronea 1:0

40e minuut.
Râpanu is nu in balbezit. Râpanu speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cârlan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Negoiu met een snelle inworp. Sorescu heeft problemen om de bal te vangen. Sorescu speelt de bal door. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 56%, FC Câmpia Șofronea 44%.
Univ. Craiova - FC Câmpia Șofronea 1:0

47e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moldovan de bal. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 41%, FC Câmpia Șofronea 59%.
Univ. Craiova - FC Câmpia Șofronea 1:0