Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Univ. Craiova Schalke
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Butnăreanu is nu in balbezit. Viscol onderschept slim de pass. Viscol passt de bal zonder na te denken. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cârlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlan geeft een hoge lob. Butnăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Prunea speelt de bal door. Grecescu rent richting de bal. Beclea onderschept slim de pass. Beclea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prunea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buculei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 46%, Schalke 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Univ. Craiova - Schalke 0:0

47e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol is nu in balbezit. Buculei onderschept slim de pass. Miron rent richting de bal. Miron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Miron speelt de bal door. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacoveanu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea draait met de bal, schiet en ... Riucu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova - Schalke 1:0

56e minuut.
Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buculei verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică rent richting de bal. Lică schiet op doel. Riucu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova - Schalke 2:0

70e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Pâslaru rent richting de bal. Lică begaat een overtreding. Lică krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. Pâslaru rent richting de bal. Lică maakt een afschuwelijke overtreding. Pâslaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pâslaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Univ. Craiova - Schalke 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Univ. Craiova 52%, Schalke 48%.
Univ. Craiova - Schalke 3:0